icon

YOU MATTER!

Termeni și condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare înainte de a utiliza sau obține produse, informații, servicii prin intermediul acestui site.

Asociația YouMatter vă oferă accesul și utilizarea site-ului AsociațiaYouMatter.ro, sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor termeni și condiții . Prin accesarea, utilizarea, obținerea oricărui conținut, date, materiale, informații sau servicii prin intermediul site-ului nostru, dumneavoastră sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții.

Drepturi de autor:
Noi deținem și avem drepturile de autor asupra site-ului nostru și tuturor conținuturilor acestuia. Nu veți copia, reproduce, republica, transfera date (upload), afișa, transmite, distribui, vinde, transfera sau modifica nimic din conținutul, datele, informațiile sau materialele găsite pe site-ul nostru decât în urma obținerii acordului scris al reprezentantului afacerii noastre sau doar în scop necomercial.

Denumirile produselor, Imaginile și Modalitatea de prezentare afișate pe site-ul nostru sunt propietate intelectuala ale Asociația YouMatter.

Utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru și accesul pe site-ul nostru nu vă acordă nici o licență sau drept de a utiliza oricare din Denumiri sau Imagini. Întregul software, aplicațiile, și modulele utilizate pe site-ul nostru sunt proprietatea noastră sau pentru care noi avem licența de la alte părți. Nu puteți reproduce, deconstrui (reverse-engineer), crea lucrări derivate, dezasambla sau decompila, vinde, închiria, distribui, cesiona, transfera, sau modifica orice software de pe site-ul nostru.

Prevederi generale
Nu puteți cesiona, delega sau transfera drepturile sau obligațiile dumneavoastră din acești Termeni și Condiții. Noi putem modifica acești Termeni în orice moment. Folosirea continuă de către dvs a site-ului nostru, după ce apare vreo modificare a acestor Termeni, va fi supusă Termenilor în vigoare la momentul utilizării de către dumneavoastră. Va trebui să revedeți acești Termeni periodic. Folosirea continuă de către dumneavoastră a site-ului nostru, după ce apare vreo modificare, va însemna acceptarea de către dumneavoastră a Termenilor modificați.

Dumneavoastră, ca utilizator, citind textul de mai sus și înregistrându-vă pe site-ul nostru, sunteți de acord cu cele menționate și vă asumați răspunderea pentru orice nerespectare a acestor Termeni și Condiții.