icon

YOU MATTER!

Întrebări frecvente

Ne-am străduit să dăm răspunsuri simple la cele mai frecvente întrebări care vin din partea victimelor sau martorilor unui abuz.
Ține minte că ne poți contacta oricând: completează formularul de pe site, scrie-ne pe email sau sună-ne.

Ai auzit sau văzut un abuz? Scrie-ne

Hai să schimbăm vieți împreună. Dacă ai fost supus tu însuți la un abuz de orice fel, ai fost martorul unei asemenea situații sau ai auzit despre un caz de abuz, fă-te auzit!

Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil să vedem ce putem face pentru a ajuta victima.

Oferim garanția anonimatului/confidențialității tuturor persoanelor care apelează la ajutorul nostru. Cazurile sunt făcute publice/mediatizate doar când victima își dorește acest lucru. De regulă, victimele care doresc să facă cunoscute detaliile despre cazul de abuz o fac pentru că vor să crească gradul de conștientizare în societate. Însă decizia îți aparține în totalitate.

Suntem o asociație care oferă sprijin psihologic și material persoanelor care au suferit un abuz. Dacă îți dorești să depui o plângere împotriva abuzatorului, va trebui să te adresezi personal autorităților competente.

Da, îți punem la dispoziție psihologi și psihiatri, după gravitatea situației, care te vor ajuta să ameliorezi trauma și să treci mai ușor peste abuz.

Suntem aici pentru tine 24/7. Ne poți contacta oricând prin formularul de pe site, pe email sau la telefon.

Asistența și suportul oferit victimelor abuzului este 100% gratuită. Nu trebuie să plătești nimic.

Dacă ai sub 18 ani și ai suferit un abuz de orice fel, poți apela cu încredere la noi fără a avea nevoie de un reprezentant legal.